“הגדלת הסלון על חשבון המסדרון” – משרד דורית סלע אדריכלים באתר “הארץ”

דירה מיוחדת במינה במגדל ברמת אביב, עברה התאמה, עיצוב ותכנון מחדש לאור בקשת בעלי הבית, תוך ויתור על המסדרון המסורתי לטובת הגדלת הסלון. לצורך כך, בעלי הדירה חברו למשרד “דורית סלע אדריכלים”, וזו עיצבה מחדש את שטח הדירה בת 180 מ”ר. 

העיצוב החדשני והמודרני פורסם באתר “הארץ”, ודורית סלע סיפרה בכתבה כי המסדרון הצר והארוך שהוביל לחדרי השינה בוטל אף הוא. הקיר הארוך נהרס, ובמקומו תכננה סלע סרגלי אלומיניום כדלתות הזזה אדירות ומפוארות, המשמשות כפריט ארכיטקטוני בבחינת “חושף טפח ומסתיר טפחיים”.

גם המטבח עבר עיצוב ותכנון מחדש, ודורית סלע הציגה כי “המטבח, שבגלגולו הקודם ניצב מול המרפסת, עבר לצד בקו מקביל לחדר המגורים. באופן כזה העומס, שניכר קודם כבר ממבואת הכניסה, הופחת בצורה דרסטית. ארונות אחסון בגימור אלומיניום מוזהב ומוברש משתקפים בגוון אחר בכל שעה משעות היום. מגוון כאמל-בז’ בשעות הבוקר, ועד גוון שוקולד עמוק בשעות החשיכה”.

צילום: אורי אקרמן

Be the first to comment

Leave a Reply

כתובת האימייל שלך לא תפורסם


*